Click here for English

Elektrische deelbakfietsen

De tarieven en voorwaarden verschillen per stad. Klik in de app op een BAQME om de huurkosten van de e-bakfiets te zien.

Het huren van een e-bakfiets waarvan je de rit overal binnen een parkeerzone kunt beëindigen kost €1,95 voor de eerste minuut en 12 cent voor de daaropvolgende minuten (rijden of pauzeren). Je kunt een e-bakfiets voor jouw rit optioneel 20 minuten reserveren voor 50 cent.

Voor BAQME’s met een vaste locatie gelden er andere, vaak lagere, tarieven. De prijs per minuut kun je zien voordat je een rit start door op het BAQME icoon te klikken.

Een prepaid 1-uurspas kost €7 en een 3-uurspas kost €14. Deze passen zijn geldig voor 1 rit, 180 minuten aaneen rijden en/of pauzeren. 2-uurspassen zijn niet meer beschikbaar.

Een 24-uurs pas kost 24 euro, een maandpas kost 195 euro. Hiermee kun je ongelimiteerd rijden op alle bakfietsen in alle steden. Het optioneel reserveren van een bakfiets is niet inbegrepen in deze passen. Je hebt altijd 1 euro in je wallet nodig om een rit te starten.

Abonnement – jouw eigen BAQME

BAQME abonnementen, waarbij je jouw eigen elektrische bakfiets met sleutel krijgt, zijn hier beschikbaar.