In dit blog kom je alles te weten over de oppas cadeaukaart. Hoeveel saldo staat erop en tot wanneer is deze geldig? Hoe werkt het en wat zijn de bijzonderheden? Lees snel meer!

Door Nanny Nina – Oppasservice

Wat is de oppas cadeaukaart?

Het perfecte cadeau om te geven of om zelf te krijgen! Iedere ouder heeft weleens behoefte aan meer tijd voor zichzelf, de partner of vrienden. Soms nog zonder dat hij of zij het zelf doorheeft. Met de oppas cadeaukaart ontvang je een tegoedbon voor een oppas van Nanny Nina en kan jij genieten van een (onverwacht) avondje uit.

De oppas cadeaukaart komt in de vorm van een echte cadeaukaart en is daarom nog extra leuk om te geven. Je hebt 2 opties voor de oppas tegoedbon: optie 1 is een cadeaukaart van €30 en optie 2 is een cadeaukaart van €50.

Lees hier meer over de oppas cadeaukaart.

Hoe werkt de oppas cadeaukaart?

Je kan de oppas cadeaukaart geven, nadat je via een betalingslink €30 of €50 euro hebt betaald. De ontvanger kan dan een oppas boeken via de Nanny Nina app, en vervolgens betalen. De Nanny Nina app vind je hier voor Android en hier voor Apple.

Bij betaling vullen ze de code in die op de oppas tegoedbon staat.

Lees meer over de kosten van een oppas in het blog: Wat kost een oppas?

Voorwaarden

Het is niet mogelijk de oppas cadeaukaart in te wisselen voor geld. De oppas cadeaukaart is 1 jaar geldig na datum van verzending. Deze staat vermeld op de kaart. Elke oppas cadeaukaart heeft een unieke code en kan één keer gebruikt worden.

Ben jij klaar om iemand te verassen?

Het is onze visie ouders te laten genieten van het leven, wetende dat hun kinderen een toptijd hebben. Met deze oppas cadeaukaart gaat dat zeker goedkomen, want je geeft namelijk een beleving cadeau! Met de oppas cadeaukaart kunnen ouders genieten van een avond (uit)eten, een bioscoopbezoek, een romantische avond of een ontspannen middag vrij.

Het fijne aan de oppas cadeaukaart is dat de ontvangers zelf het moment kunnen kiezen en dus nergens aan vast zitten.

Veel plezier met geven!