Heb jij altijd al een rit willen maken op een van onze e-bakfietsen? Je kunt nu een e-bakfiets huren in Rotterdam en Den Haag met onze speciale passen, waarmee je tot 40% korting ontvangt op jouw rit.

Door Tess van den Dop

Met onze e-bakfiets ben je snel op plaats van bestemming en is het zoeken naar een parkeerplek in Rotterdam verleden tijd. Dankzij de ruime bak is de e-bakfiets geschikt voor een dagje weg, het wegbrengen van jouw kinderen en het wegbrengen van pakketten.  

Wil je de e-bakfiets voor een uur huren? Met onze 1h promo huur je de e-bakfiets voor 60 minuten. Je ontvangt bij gebruik van deze code 25% korting op de reguliere ritprijs. Wil je liever langer op pad? Ook dan kun je gebruik maken van een promo code. De 2h promo geeft jou 120 minuten toegang tot onze e-bakfietsen in Rotterdam. Met de 2h promo krijg je een korting van 20% op de reguliere ritprijs. Voor iedereen die nog langer op pad wilt gaan hebben we een 3h promo code, waarmee je een e-bakfiets kunt huren voor 180 minuten. Ideaal wanneer je een afspraak buiten de stad hebt of de natuur op wilt zoeken. De 3h promo geeft jou maar liefst 40% korting op de reguliere ritprijs met onze e-bakfietsen. 

Zodra je de rit start gaan de minuten in. Om een rit op onze e-bakfiets te kunnen starten heb je een walletsaldo van 1 euro of een toegevoegde creditcard nodig. Nadat jouw pastijd is verlopen kun je gewoon doorfietsen, je betaalt dan het normale minuuttarief. Je kunt 1 keer per dag een pas aanschaffen. 

De passen zijn beschikbaar via de Promo’s sectie in de app.