Dit jaar kan iedereen in Den Haag een elektrische bakfiets van BAQME huren. Via de BAQME app huur je binnen enkele minuten een e-bakfiets in jouw buurt in Den Haag.

Go to English

Na een succesvolle lancering in Rotterdam in het begin van dit jaar, breidt BAQME uit naar Den Haag. Ook in Den Haag worden nog te veel korte autoritten afgelegd door gebrek aan een betere optie. Deze ritten zijn vaak frustrerend door het drukke verkeer en het vinden van een dure parkeerplek.

De elektrische bakfietsen van BAQME zijn ideaal voor het vervoer van kinderen, boodschappen en pakketten. Ook een dagje naar Scheveningen vanuit het centrum is sneller met een e-bakfiets. De huur van de e-bakfietsen in Den Haag kan binnen de aangegeven zones aangevangen en beƫindigd worden. De elektrische bakfietsen hoeven dus niet terug gebracht te worden naar exact dezelfde plek. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor ritten naar het station of voor het afzetten van kinderen bij scholen of de opvang.

Al het onderhoud, reparaties en het verwisselen van accu’s wordt door BAQME gedaan. Bewoners kunnen zo zonder zorgen een e-bakfiets huren in Den Haag.

Huur een e-bakfiets in Den Haag

Download de BAQME app en zoek op de kaart naar een e-bakfiets in de buurt. Met een volle accu kun je zo’n 40 tot 50 kilometer fietsen. Je kunt je buurt in Den Haag aanmelden op de wachtlijst.

Buurt aanmelden in Den Haag

BAQME, de elektrische deelbakfiets, komt naar Den Haag.
Meld jouw buurt aan en ontvang BAQME updates.