Maak gebruik van de nieuwe Maandpas aanbieding om alle to-do’tjes af te vinken tijdens de feestdagen.

Door MariaVictoria Garcia – Rider Experience Specialist

De feestdagen komen eraan en dat betekent het volgende:

  1. Eindeloos shoppen om de beste Halloween kostuums te scoren voor jou en je kinderen
  2. De kinderen van feestje naar feestje brengen
  3. De feestsfeer proeven in zoveel mogelijk steden in de buurt
  4. Cadeaus moeten kopen voor al je directe én indirecte familie

Daarnaast moet je misschien nog wel naar werk nadat je de kinderen naar school of naar het zoveelste sporttoernooi hebt gebracht. Herken je jezelf in één of meerdere scenario’s? Dan lees je de goede blogpost.

Het gebruiken van een elektrische bakfiets maakt jou leven gemakkelijker: met de ruime bak neem je moeiteloos zowel de kinderen als de boodschappentassen mee. En dan hebben we het nog niet eens over de elektrische motor die je door al die stadstochtjes heen helpt. BAQME is snel, leuk en altijd beschikbaar, dus waarom zou je dat aan je voorbij laten gaan?

Om het meeste te halen uit de ervaring met BAQME (en laten we eerlijk zijn, om wat geld te besparen), kun je een Maand Pas kopen. Op deze manier kun je alle BAQME bakfietsen 30 dagen lang onbeperkt gebruiken. Klinkt dat niet geweldig? Om gebruik te maken van deze aanbieding open je de BAQME app, klik  je op het menu (die je vind je linksboven) en vervolgens op ‘Promoties’. Onder ‘Beschikbare Promoties’ is de Maand Pas verkrijgbaar voor maar €195.

Andere gebruikers zijn je al voorgegaan en hebben positief gereageerd! Het mooie van deze aanbieding is dat je zelf kan beslissen wanneer je er gebruik van wil maken. Kies dus de maand waarin je verwacht BAQME het meest nodig te hebben. En zoals we eerder al suggereerde: in de periode rondom de feestdagen hebben we het misschien allemaal wel wat extra druk 😉.

En dan nog één ding: er is elke maand maar een gelimiteerd aantal Maand Passen beschikbaar. Koop de jouwe dus snel!