Ben je opzoek naar een leuke manier om je dagpas te gebruiken? Lees verder voor een tip van het BAQME team!

Door Maria Victoria Garcia – gebruikerservaring specialist

Wat begint met D, eindigt op een T, en stelt nooit teleur? Het antwoord is natuurlijk Delft! Dit kleine Nederlandse stadje is hartstikke gezellig en is de perfecte bestemming voor een dagtrip in het weekend.

Daarom komen wij met de perfecte tip, zodat jij het maximale uit je dagpas kan halen. Voor slechts €24 rijd je de hele dag op een van onze elektrische bakfietsen (je kunt deze pas vinden onder de ‘promo’ sectie in onze app). Dus waar wacht je nog op? Kies een zonnige dag uit en ga met je kids en vrienden naar de enige echte 015 stad. Delft heeft ongelofelijk veel te bieden en is makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam en Den Haag, in minder dan een uur op een BAQME. Vanuit Rotterdam is het slechts 15 kilometer naar hartje Delft, en vanuit Den Haag is het zelfs maar 9 kilometer.

Haal het maximale uit je dagje Delft

Raak verdwaald in de vele gezellige straatjes en kanalen die Delft te bieden heeft. Alleen te voet of op de fiets kun je de stad echt in al zijn glorie opnemen, en zal de stad veranderen in de parel die Vermeer zo goed wist vast te leggen in zijn beroemde schilderij. Van de Oude Kerk naar de Nieuwe Kerk, tot Windmolen de Roos, er zijn zoveel dingen te zien en te doen in Delft. Daarnaast staat het ook nog eens bekend als een levendige studentenstad, met veel barretjes en universiteitsgebouwen.

Als je ervoor kiest om er een familie uitje van te maken met de kinderen, dan zul je ook niet teleurgesteld worden. Delft heeft namelijk ook talloze attracties die binnen fietsbereik van het centrum liggen. Zo kun je naar de botanische tuinen, om maar iets te noemen. Hier kun je jezelf onderdompelen in de natuur en een hoop verschillende workshops doen die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden. Als natuur niet echt jouw ding is, dan kan je een bezoekje brengen aan het Science Centre (waar exposities en tours worden georganiseerd), een van de escape rooms, of Partycentrum Knust en zijn sportfaciliteiten. Zo is er voor ieder wat wils.

Als dit niet als een top dagje uit klinkt, dan weten wij het ook niet meer. Het is ons een genoegen jou zo een heerlijke dag te bezorgen, door een van onze fietsen te pakken en op een duurzame en leuke manier erop uit te gaan.

Twijfel daarom ook vooral niet langer. Koop eenmalig een dagpas, pauzeer je rit wanneer je in Delft aankomt, en stap aan het eind van de dag weer terug op de fiets. Veel plezier!