Wist je dat de elektrische bakfietsen van BAQME ook beschikbaar zijn voor gebruik in gesloten groepen? Door de elektrische bakfietsen op priv├ęterrein te plaatsen en de toegang te beperken, is dit de ideale mobiliteitsoplossing voor bijvoorbeeld hotels, bedrijven en groepen bewoners.

Het is zo mogelijk om de elektrische bakfiets te verhuren of gratis beschikbaar te stellen. Toegang tot de bakfiets kan beheerd worden via de app en een elektrisch slot, of door de uitgifte van sleutels voor een normaal slot. De accu’s kunnen door de beheerder worden opgeladen, dit kan zowel door de accu uit de bakfiets te halen of door de e-bakfiets bij een stroompunt te parkeren.

Het Ronald McDonald Huis in Rotterdam stelt de elektrische bakfiets beschikbaar voor gasten. Zo kunnen zij een aantal uur door Rotterdam reizen zonder de ongemakken van files of duur parkeren. Doordat de elektrische bakfiets een regenhuif heeft, blijven kinderen in de bak altijd droog.

Door de extra reserve accu met een actieradius tot 120 kilometer staat de e-bakfiets nooit lang stil. Het is mogelijk om de elektrische bakfiets in eigen stijl te laten bestickeren.

Wil je ook een elektrische bakfiets voor jouw gasten of jou en je medebewoners? Neem contact op met hello@baqme.com om de mogelijkheden te bespreken.