“Ik ben ontwerper, part-time docent, sportief, hou van fietsen en vijf keer in de week trainen. Daarnaast heb ik de titel meme Lord. Daar ben ik wel trots op haha! Wat mensen buiten mijn inner circle misschien niet verwachten is dat ik echt kan genieten van een opera en dat ik daar soms in mijn eentje naartoe ga. Ik heb een leuk internationaal bedrijf dat wel écht Rotterdams is. Wat is écht Rotterdams? Niet lullen maar poetsen is een beetje een oud statement. Nieuwe omschrijving van lekker Rotterdams zou zijn: ‘zonder wrijving geen glans’. Ik ben echt een ‘cityboy’, opgegroeid op Rotterdam-Zuid. De stad is voor mij een inspiratiebron, een interface. Alles is daar mogelijk en maakbaar. In de stad heb ik veel afleiding; mensen die wat van me willen, opdrachtgevers, meetings, continu rush, overal heen, de BAQ pakken 80 keer per dag hahaha.

Ja DE BAQ dat is al echt een standaard in mijn dag. Ik houd ook van de natuur. De natuur is een ander ding dan de stadse beleving want daar heb je rust. De natuur is giving, een medicijn. Ik drink al 4 of 5 jaar geen alcohol want ik vind het heel fijn om bewust te zíjn. Ik was er in één keer helemaal klaar mee en ik ben van de één op de andere dag gestopt. Wanneer ik voor het laatst tranen had van geluk? Ik heb een hele heftige periode achter de rug en toen voelde ik mij op een gegeven moment zo gesteund door het Universum, dat ik echt van blijdschap dacht van: ok man er is gewoon een power die je steunt! Dat was echt nice. Ja dat was mooi haha. Het verbaast me wel dat ik in zo’n korte tijd toch wel grip op de situatie heb gekregen en flink gegroeid ben. Alles is een les. Alle diepe dalen zijn een les maar ook de mooie pieken. Dat is ook het leven en dat maakt het ook zo mooi. Je kan er weerstand tegen bieden maar je moet ook meegeven.

Mijn dochter omschrijft mij als heel lief en de beste vader die een kind zich kan wensen, kleurrijk, gek, grappig, onverwacht en geduldig. We willen twee honden en mijn dochter zegt: ´dan kunnen wij samen in de BAQ met de twee hondjes! Dan hebben we een hele family in de BAQ straks´. Wat ik mijn dochtertje zou willen meegeven is: geloof echt altijd in jezelf. Ik bedoel, laat nooit niemand je zeggen dat je iets niet kan of niet kan bereiken. En don’t settle for less. Zeker met mannen niet. Mannen moeten hun best voor je doen! Ik was in het uitgaansleven vrij wild enzo en toen kreeg ik een kind. Daar moest ik zelf in het begin ook wel aan wennen. Die verantwoordelijkheid voor zo’n mensje en de liefde die je krijgt. Hoe je iets goed moet uitleggen aan een kleintje. Hoe mensen kunnen zijn of wat doe je als er teleurstellingen zijn. Ja dat maakt het leven zo rijk. Het maakt mijn leven zo rijk. Gewoon haar te zien ontwikkelen en te zorgen dat zij een mooi mensje wordt. Als ik naar mijn kind kijk, denk ik..yo man! Ik heb hele mooie zakelijke kansen, nu ook zakelijke kansen die tot financiële onafhankelijkheid kunnen leiden, maar als ik naar mijn kind kijk, dan denk ik ja dat is mijn échte rijkdom. De rest is allemaal leuk en aardig maar mijn kind is gewoon alles!”   

Wil jij jouw verhaal ook vertellen? Mail ons op hello@baqme.com