Ontdek de details die onze e-bakfietsen zo speciaal maken

door Maria Victoria Garcia – gebruikerservaring specialist

Heb je je ooit afgevraagd waarom onze bakfietsen zo snel en soepel rijden? Ik zal je een geheimpje verklappen, er is geen secret ingredient. Wij zorgen gewoon dat onze fietsen altijd zijn voorzien van onderdelen van de hoogste kwaliteit.

Ik loop je snel even door alle componenten die ervoor zorgen dat onze fietsen van de beste kwaliteit mogelijk zijn:

  1. Fiets display: met dit scherm kun je je snelheid bijhouden en het niveau van trap ondersteuning aanpassen
  2. Aan-knop: dit zit in de fiets display ingebouwd en met een enkele druk op de knop ontgrendel je de elektrische potentie van de fiets
  3. Versnellingen: hiermee kun je de trapsnelheid aanpassen wanneer je steilere stukken moet fietsen. Erg handig wanneer je weer eens die verraderlijke Erasmusbrug over moet.
  4. Ruime bak: neem tot 80kg mee in de 64x50x99cm grote bak. Kinderen en meubels zijn ook welkom.
  5. Voor- en achterlicht van LED: met een druk op de knop op het display staan ze aan en hoef je niet meer te vrezen voor die donkere winteravonden.
  6. Onverwoestbare banden: deze dikke Schwalbe banden zijn speciaal ontworpen om een lek te voorkomen. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken dat je ze op moet pompen.
  7. Fiets standaard: de standaard zorgt voor een veilige houding wanneer de fiets stilstaat, zodat hij niet omvalt.
  8. Verwisselbare batterij: de batterij wordt vervangen en opnieuw opgeladen wanneer hij leeg is.
  9. Trapondersteuning: de batterij geeft de pedalen genoeg kracht om jou zo snel en soepel mogelijk te laten rijden.
  10. Fiets- en kettingslot: het fietsslot gaat automatisch open wanneer de rit wordt gestart. Het kettingslot moet je wel zelf even om de fiets wikkelen aan het eind van de rit, om te zorgen dat de fiets veilig staat geparkeerd.

Dit is wat onze elektrische bakfietsen dus zo speciaal maakt. Bovendien kun jij jezelf nu een ware e-bakfiets expert noemen. Als al je vragen over onze fietsen toch nog niet helemaal zijn beantwoord, twijfel ze vooral niet te stellen via de chat op deze pagina.