Het is tijd voor een last minute avontuur! Dus gooi je paddle board in een BAQME en ga erop uit.

door Maria Victoria Garcia – gebruikerservaring specialist

Voor alle stedelingen onder ons: heb je nooit de behoefte helemaal op te gaan in de natuur en jezelf mee te laten sleuren door het geluid van zingende vogels en de geur van dennenbomen? Wij in ieder geval wel!

Ik ben opgegroeid in het Noord Italiaanse platteland, waar de zon altijd fel op onze bol staat en de luchtvochtigheid torenhoog is. Toch zou ik mijn comfortabele stadsleven graag inruilen voor wat tijd in mijn prachtige Pianura Piadana. Niets voelt beter dan een aantal dagen verdwalen in het ‘wild’. Het is een medicijn voor zowel het lichaam als de ziel.

Een BAQME en een paddle board bij de Kralingse Plas

Je vraagt je nu misschien af waarom ik je dit vertel. Ik zal er dan ook geen doekjes meer om winden. Ik heb namelijk een manier waarop jij ook een middagje, of zelfs een weekend, lekker kan verdwalen in de natuur, weg van al die schermen en de drukte van het stadsleven. Met een van onze elektrische bakfietsen kun je alle spullen die je nodig hebt om in de natuur te overleven zonder moeite meenemen.

Voor degenen die een eigen paddle of surfboard hebben: heb je ooit moeite gehad met je board van punt A naar punt B mee te sleuren? Misschien dat je een dag wakker werd en bij jezelf dacht ‘Wat zou het lekker zijn om nu even op de Kralingse Plas te paddlen in het zonnetje’, maar was het simpelweg te veel gedoe om je board mee te nemen. Vrees niet meer, met een BAQME sta je namelijk zo op de Plas te dobberen. Het enige wat je hoeft te doen, is via onze app een rit begonnen, je opgevouwen board in de bak leggen, en naar jouw favoriete meer of plas fietsen (waarvan we er genoeg hebben in Rotterdam en Den Haag).

Het gewicht van je board is ook gelijk geen probleem meer, aangezien de elektrische trapondersteuning van onze fietsen alle moeite voor jou doet. Er is dus nog maar één ding voor jou om te doen: genieten van je rit en nieuwe #BAQMEmories creëren.

Hopelijk heeft deze blog jou geïnspireerd ons advies te volgen. En onthoud: door een BAQME te huren kun jij altijd en overal je sportuitrusting mee naartoe nemen.