Solmaz Hamayeli Mehrabani  – Rider Happiness Specialist

Het lijkt wel of werkelijk iedereen op vakantie is behalve jij. FOMO? Muah…want positief als jij bent, had jij je voorgenomen dat je in Nederland ook lekker van het weer kunt genieten en serieus aan je teint kan werken.  

Nu je naar de grijze lucht kijkt aan de andere kant van het raam, komt er een diepe zucht bij het besef dat plan A het niet meer gaat worden. Je moet even diep graven om bij je positieve mindset te komen. Ja, ja…je bent er bijna. Daar is het hoor.  

Lekker naar het strand van Scheveningen om uit te waaien is ALTIJD fijn! 

Wat? Wordt er een dienst aangeboden om dit makkelijk en prettig voor jou te maken?  

Park+Beach  

Met een park+beach reservering drop je jouw auto op één van de vier P&Q locaties in Den Haag: World Forum A, Malieveld, CA New Babylon of Hoornwijck. Daar pak je de deelbakfiets die jij hebt gereserveerd voor jouw rit naar Scheveningen. Zo begin je aan je rit met een gevoel van vrijheid, wind door je haren, hoe bevredigend om files voorbij te fietsen en je geen zorgen te maken over parkeerplaats of parkeerkosten.  

Voor Park + Beach gebruik je niet de BAQME app, maar krijg je instructies over hoe de fiets te gebruiken in je reserveringsmail.

Vanaf 8 juli t/m 27 augustus 2023 is Park+Beach beschikbaar op alle dagen.  

Lucky you! Reserveer je rit nu:  

Reserveren – Park+Beach (park-beach.nl)