Begint je gebruikelijke weekend routine te vervelen en ben je opzoek naar manieren om met de kids op avontuur te gaan? Lees verder voor tips van het BAQME team!

door Maria Victoria Garcia – gebruikerservaring specialist

Ben je een ouder die opzoek is naar een leuke activiteit waar de kids hun energie kwijt kunnen? Ben je een grootouder die iets wil doen waarbij de kinderen niet alleen maar voor een scherm zitten? Of ben je een oppas die even geen inspiratie heeft voor iets om de kleintjes mee bezig te houden? En boven alles, woon je in de buurt van of in Den Haag? Dan is dit artikel voor jou. We hebben 3 kindvriendelijke tips voor je, die makkelijk zijn te bereiken per fiets, dus stap snel op een BAQME en ga erop uit.

Kanoen in Den Haag

De eerste suggestie is perfect als jullie zin hebben in iets sportiefs: kanoverhuur Den Haag. Hier stap je in kano en kun je door de vele kanalen van Den Haag cruisen. De verhuur winkel is erg centraal gelegen, net buiten Chinatown, en kan in no-time bereikt worden met een BAQME. Eenmaal daar kun je kiezen uit verschillende routes, van een 1-2 uur tour door het oude centrum tot een 6 uur tour door het Zuiderpark. Bovendien is dit het hele jaar beschikbaar, wanneer het weer mee zit.

Ga los in het trampoline park

Als je iets zoekt waar de kinderen al hun energie in kwijt kunnen, dan raden we Planet Jump aan. Dit is slechts een kwartiertje rijden vanaf Den Haag centraal. Het park is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, en er is een speciale spring zone voor peuters, om het zo veilig mogelijk te houden. Zo kunnen de kinderen al hun energie eruit springen. Daarnaast is de locatie zelf ook nog eens erg uniek, aangezien het is gelegen in een oude kerk, en is er voor de ouders ook een lounge area om wat te drinken en eten.

Een wereld van steentjes

Onze derde tip is voor de ouders met kinderen die constant opzoek zijn naar avontuur. In dit geval is er geen betere optie dan LEGOLAND Discovery Centre. Dit park is gelegen in Scheveningen, een 20 minuten ritje met een BAQME vanaf Den Haag centraal. Hier hebben je kinderen een hele hoop activiteiten om uit te kiezen, zoals het LEGO MINILAND (een reconstructie van Den Haag, bestaande uit meer dan een miljoen LEGO stukjes), de 4D bioscoop, het LEGO duplo park en nog veel meer.

Dat was het voor onze tips. Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan en zit er iets tussen waar je enthousiast over bent. Tag ons ook vooral in de foto’s van je dagje uit in de BAQME!