Rotterdam en Utrecht, 20 februari 2024 – BAQME, het toonaangevende deelbakfietsenplatform dat zich inzet voor betaalbare en toegankelijke elektrische bakfietsen, en Dolly Bikes, de Nederlandse producent van hoogwaardige elektrische bakfietsen, kondigen met trots een nieuwe samenwerking aan.

De samenwerking tussen BAQME en Dolly begint met de directe inkoop van elektrische bakfietsen door BAQME. Daarnaast zullen beide bedrijven het gebruik van de elektrische Dolly bakfietsen samen bevorderen, zowel door middel van deelmobiliteit vanuit BAQME, als door verkoop door Dolly aan de consument direct met de persoonlijke service aan huis in heel Nederland.

BAQME zet zich in om elektrische bakfietsen voor iedereen toegankelijk te maken, met als doel de afhankelijkheid van auto’s te verminderen en steden meer ruimte te bieden voor essentiële ontwikkelingen. Door het aanbieden van elektrische deelbakfietsen via de BAQME app, draagt BAQME bij aan het oplossen van het nijpende ruimtegebrek in stedelijke gebieden. Dolly Bikes staat sinds 2011 bekend om haar Nederlandse topkwaliteit. De degelijke elektrische Dolly bakfietsen worden in Nederland gebouwd en zorgen voor vrijheid en gemak bij vele gezinnen. Met haar service aan huis houdt Dolly families in beweging, zonder afhankelijk te zijn van de auto.

In 2021 betrad BAQME de markten van Rotterdam en Den Haag. Deze maand heeft BAQME met groot enthousiasme vergunningen ontvangen van Amsterdam en Utrecht. Deze uitbreiding onderstreept niet alleen de ongeëvenaarde kwaliteit van de service die BAQME biedt, maar benadrukt tevens het diepe vertrouwen dat gemeenten in BAQME stellen.

“De samenwerking met Dolly is voor BAQME een logische stap in ons streven naar het aanbieden van duurzame mobiliteit voor iedereen. Steden kiezen BAQME vanwege haar onwankelbare toewijding en haar vermogen om beloften na te komen. We zijn verheugd om samen te werken met een bedrijf dat dezelfde waarden deelt en hoogwaardige bakfietsen levert die onze missie ondersteunen.”

Souren Arakelian, Directeur van BAQME

“Bij Dolly geloven we sterk in de kracht van samenwerking om onze visie op duurzame mobiliteit te realiseren. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking met BAQME biedt. Als een bewezen pionier in de markt, wordt BAQME beschouwd als de hoeksteen van positieve veranderingen in stedelijke omgevingen en dit past perfect bij de hoogwaardige kwaliteit en klantgerichtheid van Dolly. De samenwerking met BAQME, past uitstekend in onze toekomstvisie voor zowel verkoop als deel- en verhuurmobiliteit, voor dagelijks en recreatief gebruik. BAQME en Dolly zijn de ideale combinatie voor het nog breder beschikbaar maken van de bakfiets en bij te dragen aan een groenere toekomst.”

Alfred van der Heiden, Directeur van Dolly Bikes

Voor meer informatie over BAQME en Dolly Bakfiets kunt u contact opnemen met:

BAQME B.V.
Bovendijk 132
3045 PC Rotterdam
Nederland
press@baqme.com

Dolly Bikes B.V.
Oregondreef 4
3565 BG Utrecht
Nederland
info@dolly-bakfiets.nl