Onze missie:

Korte autoritten overbodig maken door actieve, toegankelijke deelmobiliteit in steden aan te bieden

BAQME maakt vervoer in steden klaar voor de toekomst.

Het doel van BAQME is om jou onafhankelijk te maken van een auto voor korte ritten. Momenteel worden er te veel ritten binnen stedelijke gebieden met de auto afgelegd. Meer dan de helft van alle autoritten zijn korter dan 7,5 kilometer.

Autobezit is duur en inefficient. Door files en beperkte parkeergelegenheid, wordt het gebruikt van de auto steeds frustrerender. Voor inwoners van een stad leveren auto’s vervuiling en geluidshinder op.

Steden moedigen bewoners steeds meer aan om te lopen of fietsen. Dit is echter niet realistisch wanneer je een transportbehoefte hebt.

Een elektrische deelbakfiets is ideaal voor het vervoer van kinderen, dieren en spullen.

BAQME is een deelplatform voor elektrische bakfietsen. Je kunt via de BAQME app binnen enkele minuten wegrijden op een elektrische bakfiets.

De bakfietsen worden gedeeld met je buurt. Hierdoor is er geen hoge investering nodig voor de aankoop en onderhoud van een bakfiets. Wij regelen dat de bakfiets onderhouden en opgeladen wordt. Iedereen kan rijden op de driewieler met trapondersteuning.

Hierdoor hoef jij alleen de app te downloaden. Hierna kun je genieten van gezond, sneller en effectiever vervoer. Zonder files. Zo verbeteren wij de mobiliteit van iedereen.

Team

Neem contact met ons op als jij ideƫen hebt over het vervoer van de toekomst.

hello@baqme.com